Perruqueria SETE

Galeria

Video

Serveis

Mirem de personalitzar tots els nostres treballs, escoltem amb detall el que ens demanen. Ens adaptem molt a cada persona assessorant i sempre seguint les novetats que cada any agafen una orientació diferent. Ens anem d'estils urbanismes a estils més clàssics depenen sempre de cada ocasió.

TALLATS DE CABELLS

Personalitzem i escoltem fins aconseguir el resultat més adient pel nostre client tenint en compte que l'estil del tallat varia cada any, mirem d'adaptar als nostres clients tenint en compte el seu propi estil.

COLOR

El color te una extensa feina, examinem el cabell de cada client, i aconsellem el millor per cada persona tenint en compte que treballem amb les millors marques que ens ajuda a tenir els millors resultats. Creem molts de colors amb molta llum, creant harmonia entre el tallat i el color.

EXTENSIONS

Oferim moltes possibilitats d'extensions, podem aconseguir en un cabell curt una melena. Donar tocs de color o posar un cap de trenes. Per ocasions especials oferim lloguer d'extensions, per tenir un cabell llarg o be per fer recollits d'últimes tendències.

ESPECIAL NÚVIES

En un dia especial com el vostre casament innovem el millor recollit o pentinat triant les ultimes tendències i respectant la seva elecció. Oferim en aquest dia tant especial el nostre servei a qualsevol indret o paratge, per poder aconseguir el millor acabat. Així, proporcionem un tractament personalitzat i únic per totes les núvies. Especial Novies