Perruqueria SETE

Totes nosaltres treballem a la mateixa direcció buscant el millor resultat pel nostre client.

Ens formem cada any amb cursos de perfeccionament i actualitzem els nostres treballs visitant fires de perruqueria a Londres , Paris o Madrid juntament amb el Gremi de perruqueria.

  Alicia

Alicia

Alicia fa 15 anys que forma part de perruqueria Sete.

Ha crescut professionalment al meu costat , juntes ens hem format i any darrera any visitem fires de perruqueria per seguir i estar en l'actualitat de totes les novetat.

Realitza tallats actuals , canvis de colors , pentinats d'últimes tendències i recollits per celebracions.


  Marta

Marta

Marta amb anys d'experiència entra en el nostre equip al febrer d'aquest any (2015), ens ajuda a que la nostra clienta arribi a un acabat perfecte.

Realitza tota mena de tractament corporals, manicures, pedicures , depilacions i en dies especials fa que les nostres clientes arribi a sentir-se especials amb els seus maquillatges.


  Gloria

Gloria

Gloria va començar a formar part del nostre equip l’any 2001 després de set anys ens deixa per obrir el seu propi salo de perruqueria(2008),  l’agost de 2017 torna a perruqueria sete.

Amb la seva experiència professional realitza qualsevol tipus de  tallats , canvis de colors i pentinats d’últimes tendències.


  Sete

Sete

I jo soc Sete, començo amb la meva perruqueria amb molta il•lusió, després de treballar amb grans persones al meu costat, tinc la necessitat de créixer professionalment i decideixo posar el meu saló en el meu poble: Castelló d' Empúries.

Realitzo tallats actuals, colors creant harmonia entre tallat i color, tot tipus de pentinats actuals.

Recollits que es on deixo anar la meva imaginació, i aconsegueixo que en un dia especial sigui perfecte per la meva clienta. En aquesta part es on hem creat una satisfaccio per la meva part increïble, quan aconsegueixo que l'art es transmeti als meus clients. Aconseguir un acabat adaptat al meu client i dins de les novetats, escoltant l'opinió del meu client, fa que la meva professió sigui una feina molt satisfactòria.


Horari


Perruqueria SETE

De dimarts a dijous:

 · De 09.00h a 13.00h

 · De 15:00h a 19:00h

Divendres

 · De 09.00h a 19:00h Dissabtes de 9:00h a 18.00h Hores convingudes:
ens podeu trobar per telf.

+34 972 250 801